Review Bvlgari Omnia Paraiba – un parfum cu personalitate

bvlgari omnia paraiba

Bvlgari Omnia Paraiba este parfumul creat ca un omagiu pentru frumusețea naturală, un omagiu adus feminității și eleganței, un parfum care îți completează perfect șarmul și sofisticarea relaxată.

Deși a fost lansat în 2015, abia acum am descoperit aroma fermecătoare a parfumului Bvlgari Omnia Paraiba, aromă creată de Alberto Morillas, un maestru parfumier care a creat și cunoscutele arome Daisy de la Marc Jacobs, CK One de la Calvin Klein și Acqua di Gio de la Giorgio Armani.

Înainte de a vă povesti câte puțin despre noul meu parfum preferat, permiteți-mi să atașez aici o scurtă istorisire despre acest brand în materie de parfumuri (nu mă pot abține).

Bvlgari Parfumuri | Bvlgari (fondata în 1884, Roma, Italia), este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspiră din frumusețea atemporală a artei grecești și romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir, s-a lansat ca producător de bijuterii din argint, lucru ce se reflectă în designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide în Roma și în curând devine foarte popular. Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte căutate, plasându-se în lumea modei ca și produse convenționale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este Bvlgari Omnia. 

Despre Bvlgari Omnia Paraiba nu sunt prea multe de spus în sensul că nu îl prea poți descrie în cuvinte, fiind acel gen de parfum pe care ori îl placi, ori nu. Pentru mine, acesta a fost un cadou cu personalitate și mult bun gust, un cadou fructat de care m-am îndrăgostit de la primul puf. Una peste alta, mă bucur de cadou și de faptul că l-am descoperit așa, căci mie nici prin gând nu îmi trecea să îl încerc deoarece, oarecum sunt „setată” pe cele patru parfumuri pe care le folosesc de obicei și rar mă încumet să încerc ceva nou.

P.S: Despre micuța mea colecție am scris AICI

V-am mai spus că îmi place, nu? Ei bine, drept urmare, am cam abuzat de sticluța cu parfum timp de două luni de zile și nu m-a dezamăgit. Primul lucru pe care l-am observat la Bvlgari Omnia Paraiba a fost ambalajul calitativ și grija pentru aspect, după care privirea mi-a fost furată de sticluța drăguță, de un albastru marin tare relaxant (îl pot numi așa, nu?). Atât sticluța cât și ambalajul m-au dus cu gândul la o vacanță exotică iar după ce l-am mirosit mi-am spus că ăsta este mirosul caracteristic unei escapade în în Maldive (puteți alege orice altă insulă dacă ați prins ideea).

omnia paraiba

Acest parfum este încadrat la categoria Luxury, are o textură fluidă și proprietăți afrodisiace. Aroma sa este delicată și elegantă în același timp, permițându-ne să îl purtăm în orice moment al zilei (nu excludem nici petrecerile tardive).

Despre Omnia Paraiba se spune că are următoarele acorduri principale: fructat, tropical, dulce, citrice și proaspăt însă eu aș exclude caracteristica dulce căci nu îmi pare a fi deloc așa (nici măcar o tentă). Cât despre persistenă, Bvlgari Omnia Paraiba excelează și la acest capitol, aroma sa rezistând pe piele până la 10-11 ore. Dacă alegi să-ți parfumezi ținuta, aceasta va mirosi a tropical și a doua zi.

 

Compoziție Bvlgari – Omnia Paraiba

Note vârf: floarea pasiunii, portocală amară

Note inimă: floarea pasiunii, gardenie

Note bază: boabe de cacao, vetiver

 

În concluzie, iubesc această aromă și cu siguranță voi continua să îl achiziționez. Tot de la Bvlgari, am pus ochii și pe Omnia Amethyste și îmi voi fac curaj să îl încerc :). Apropo, prețul este destul de accesibil dacă ne raportăm la calitatea produsului.

P.S: Ca să prinzi cea mai bună ofertă, verifică prețul parfumului și la următoarele magazine online: Elefant, Hiris (unde poi alege în funcție de gramaj) și eMag.

 

14 COMENTARII

Lasă un răspuns