To Read List – Luna Martie și propuneri de lectură

To Read List

1
1497
views

To Read List

Luna Martie sau luna femeii, este despre dragoste, romanță, bucurii și momente de relaxare. Și cum altfel să te relaxezi dacă nu citind o carte bună?

Pentru mine, cititul este relaxarea perfectă și momentul în care îmi permit să evadez din cotidian, din agitație și din tumultul care ne înconjoară.

To Read List – ul meu pentru luna Martie cuprinde cărți de dragoste pline de emoții, cărți pe care mi-am propus să le devorez în serile liniștite sau în diminețile pline de soare. M-am decis să împărtășesc cu voi, cititorii, lista pe care am întocmit-o, și, desigur, sunt deschisă la noi sugestii de lectură.

To Read List

 1. Eu sunt femeie – Maria Cristiana Tudose

  to read list            Află Detalii 

Când a ajuns cartea Cristianei la mine am început să o răsfoiesc frenetic iar privirea mi-a fost atrasă de câteva pasaje profunde și memorabile. Din descriere aflăm că romanul relatează povestea Mariei, o tânără a cărui suflet îndură răni și dezamăgiri, reprezentând etapele din viața unei femei, etape povestite din prisma a trei generații.

“O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. O poveste sinceră despre iubire, speranță și căutare de sine.”

 

 

 1. De vorba cu Emma – Vitali Cipileaga

  de vorba cu emma            Află Detalii 

Am auzit atât de multe despre această carte, încât nu am rezistat tentației. Căutând informații despre aceasta, am aflat că Vitali Cipileaga reușește să ne poarte într-un dans domol despre împăcare, visuri, împliniri și dragoste. Se pare că Emma poți fi chiar tu, eu sau persoana lângă care te-ai așezat în autobuz. Scrierea este despre trăiri intense, teamă, cunoașterea sufletului și a propriei persoane. Cu siguranță lectura este cu mult mai buna decât descrierea iar eu abia aștept să cunosc dialogurile prezentate.

“Este greu să oferi? Să devii un bun prieten? Să ai mai multă răbdare? Să fii mai bun? Să zâmbești mai des? Să oferi devotament? Să ierți când trebuie? Să ceri iertare? Dacă vrei o rețetă bună, nu trebuie decât să le unești pe toate în același întreg, pe care unii fericiți îl numesc relație.”

 1. Nu te împiedica de mine, te implor – Georgiana Vâju

  nu te împiedica de mine, te implor            Află Detalii 

Aici puteți spune că trișez căci această carte am citit-o la sfârșitul lunii februarie însă, personajele s-au lipit atât de bine de mine încât o voi reciti.

Georgiana Vâju trasează cu finețe anumite linii care reușesc să atingă sufletul, să oprească inima și să te facă să uiți să mai respiri atâta timp cât ești cu nasul adânc în carte. Romanul are toate condimentele necesare pentru a oferi o lectură relaxantă și plăcută. Ca să vă convingeți de cele spuse de mine, vă recomand să citiți recenzia cărții, după care, cu siguranță aceasta va face parte din biblioteca dumneavoastră.

 

 1. Sub luna de șofran – Nicole C. Vosseler

  sub luna de sofran          Află Detalii 

Sub luna de șofran mi-a fost recomandată de o persoană dragă care mi-a dezvăluit că printre rânduri voi descoperi sensibilitate, emoții, multă dragoste și decoruri elegante cu descrieri detaliate. Sunt sigură că atunci când voi deschide cartea o să mă pomenesc într-o minunată călătorie.

„O femeie și un bărbat , departe de toate noțiunile omenești de bine și rău, dnicolo de granițele trasate de om.Două suflete care se găsiseră, fără să se fi căutat. ”

 

 

 

 1. Dragoste la prima vedere – Nicholas Sparks

  dragoste la prima vedere            Află Detalii 

Chiar dacă a apărut de ceva timp, încă nu am reușit să savurez “Dragoste la prima vedere”, dar iată că a venit și rândul ei. Ce ma atras la această carte a fost descrierea prezentată și faptul că vorbește despre sfârșituri care aduc noi începuturi, tragedii care duc la bucurii neașteptate și, mai mult decât orice, despre magia dragostei nepieritoare.

O carte numai buna de citit în luna Martie nu?

Pe lângă cele 5 titluri prezentate, în lista mea și-au făcut loc si 3 romane fantasy asupra cărora voi reveni cu impresii dacă reușesc să “mă prindă”. Până atunci, sper să mă pot ține de lista alcătuită și să rezist tentației de a cumpăra alte titluri.

 

Voi cu ce vă delectați in luna Martie?

Vă doresc lectură plăcută orice ați citi!

"Scrisul facilitează cristalizarea gândului, iar gândul constituie motivaţia acţiunii." - Colin Turner
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns