Război în doi (Vol.1) – Mirela B. Florentina

Recenzie

2
1775
views

Război în doi este povestea care a are peste 6 milioane de citiri online dar și primul roman publicat de Mirela B. Florentina.

Război în doi face parte din familia Editurii Celestium și ne spune o poveste frumoasă, condimentată cu suișuri și coborâșuri la care autoarea mai adaugă și haos sufletesc.

Când am primit coletul de la Editură, am întors cartea pe toate părțile, am admirat coperta frumoasă și m-am repezit la sinopsis care m-a încântat și oarecum mi-a promis o lectură bună. Chiar a fost bună! Apoi, am zăbovit la cuvintele Andreei Rațiu care, foarte subtil m-au îndemnat să încep să citesc cât mai repede.

În Război în doi facem cunoștință cu Abygail Smith, genul acela de fată cuminte care învață bine și care dorește să își mulțumească părinții. Abygail știe ce își dorește de la viață iar principalul ei scop este să intre la Harvard. Prietena sa cea mai bună are o personalitate complet opusă însă, se spune că contrariile se atrag deci, nu este un lucru atât de neobișnuit.

Lumea perfectă a eroinei noastre se zguduie din temeli atunci când Madison o convinge să o însoțească la o petrecere. La petrecerea cu pricina, Aby intră în contact cu bogătașul Dylan Turner care o salvează din brațele unui… băiat rău, să spunem…

„Mă așteptam ca salvatorul meu să fie oricine altcineva, dar nicidecum Dylan Turner, multimiliardar, fiul celui mai important om de afaceri din State, arogant și prezent în toate ziarele de scandal mai des decât orice cântăreț sau actor celebru.”

De la acea petrece, destinul face ca Aby să se întâlnescă tot mai des cu Dylan, tipul sexy și provocator care mereu obține tot ce vrea. Pe parcurs, între cele două personaje se simte o tensiune tot mai amețitoare și o pasiune care îi poate înălța sau distruge. Cei doi se lovesc chiar și de sentimente de confuzie, nu știu cu exactitate ce își doresc unul de la celălalt dar în același timp își doresc totul. Relația dintre cei doi nu este una tipică și nu formează un cuplu în adevăratl sens al cuvântului.

O tensiune și mai mare acaparează paginile romanului când Mike o invită pe Aby la bal. Se pare că Mike nu este singurul care a pus ochii pe frumoasa Aby căci în peisaj apare și Andrew. Dylan este vizibil deranjat de faptul ca Andrew își dorește să se apropie de Abygail.

Unde va duce această relație „bolnăvicioasă”? Ce drum a pregătit destinul pentru Aby și Dylan? Vă las pe voi să aflați continuarea poveștii dar și să savurați ultimele pagini care vă vor face să tânjiți după următorul volum. Tot ce vă mai spun este că pe parcursul acetui roman vom asista la momente de tandrețe, emoționante pentru acest cuplu dar și la certuri și dezamăgiri.

Totuși, nu pot să închei această recenzie fără să punctez faptul că personajele au fost conturate frumos, cu grijă și atenție. Acțiunea este într-o continuă mișcare căci nu poți anticipa ce îți pregătește următoarea pagină. Detaliile sunt și ele prezente la orice pas, autoarea având grijă ca cititorul să își poată imagina scenele, locurile și chiar emoțiile.

Război în doi este despre perfecțiunea imperfectă a relațiilor, despre romantism și zbucium, despre tot ceea ce îți poate acapara sufletul atuncci când simți o conexiune puternică. Război în doi este acel gen de lectură care te „prinde” și care te eliberează abia la final.

Bravo, Mirela! Nici nu este de mirare numărul mare de citiri online! Felicitări și Editurii Celestium care alege să promoveze povești frumoase care merită citite!

Tentații din Război în doi

„Un stol de fluturi își fac de cap în stomacul meu și o arsură puternică își face prezența în capul pieptului. Mă simt atât de…vie!”

„Atingerile degetelor lui îmi fac pielea să urle de fericire și simt cum tot sângele îmi urcă în obraji. Din fericire, pot da vina pe durerea provocată de spirt pentru roșeață.”

Lectură Plăcută!

"Scrisul facilitează cristalizarea gândului, iar gândul constituie motivaţia acţiunii." - Colin Turner
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns