Rame foto personalizate – Handmade – cu Adda

rame foto personalizate alinas.ro

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit, niciodată nu vei da greș alegând un obiect pe care să îl poți personaliza după bunul plac, iar dacă acel obiect este și lucrat manual, efectul se transformă într-un dublu wow.

Cadourile personalizate sunt preferatele mele și mereu încerc să aleg ceva simbolic sau care să fie pe aceeași lungime de undă cu persoana în cauză. De obicei, cele care îmi atrag privirea sunt tricourile cu diverse mesaje, cănile, agendele dedicate, pixurile ori calendarele. Asta se întâmpla până să descopăr pagina Addei, care a adunat un frumos portofoliu cu rame foto personalizate.

Recunosc că până la Adda nu m-am gândit să ofer o ramă foto personalizată iar asta din cauză că tot ce se găsește în magazinele online (mă refer la rame) nu se poate numi personalizat. Chiar recent, hoinăream pe cadoria, un magazin online care vinde rame personalizate la prețuri exagerate (50 – 60 ron) doar că, nu sunt chiar personalizate. Ei bine, dacă voi numiți personalizat o ramă foto cu una sau două locuri pentru poză și cu scris dedicat (love, family, baby), atunci da, nu vă mai contrazic.

rama foto alinas.ro

Pentru mine personalizat înseamnă acel ceva care să îmi atingă sufletul, care să îmi transmită ca cineva mă cunoaște bine și că s-a gândit la mine. În obiectul meu personalizat trebuie să se regăsească elemente care mă definesc și amprente care mă reprezintă. Asta a făcut Adda pentru mine. A pus suflet și și-a sacrificat timpul pentru ca eu să primesc ceea îmi doresc. Asta înseamnă Handmade: să-ți placă să oferi zâmbete și să-i bucuri inima cuiva.

Rama mea este mov (culoarea mea preferată), are un norișor în colțul stâng pentru că sunt o visătoare, o frunză și un brăduleț ca să marcheze faptul că am primit-o într-o toamnă (un amănunt pe care nu îl voi uita) și, cel mai important, este inscripționată cu alinas.ro, căci asta iubesc să fac. Genial, nu? Un cadou frumos și emoționant :).

Și totuși, de ce ai opta pentru Rame foto personalizate?

Nu doar pentru că sunt un cadou inedit, ci pentru că ceea ce face Adda ne oferă oportunitatea de a marca ocazii speciale, evenimente sau trăiri. Rama se personalizează după bunul plac, în culorile dorite, cu inscripția dorită. Totul ține de imaginația și dorința celor care aleg o rama foto handmade. În plus, aceste minunății sunt unice și lucrate cu atenție, sunt calitative nu cantitative precum în magazinele online și nu numai.

Dacă doriți să vedeți întreg portofoliul Addei cu rame foto personalizate (handmade), o puteți face accesând pagina ei de facebook: Rame Foto HandMade Personalizate. Tot acolo puteți cere informații legate de preț (care, apropo, este foarte accesibil) și, desigur, puteți plasa comenzi speciale, din suflet, pentru persoanele dragi care știu să aprecieze astfel de atenții.

Atașez aici și câteva fotografii cu Rame Foto Personalizate din portofoliul Addei, rame care mi-au plăcut foarte mult deoarece reprezintă o punte între trecut și prezent, un „save the moment” minunat.

Later Update: Am revenit asupra acestui articol deoarece Adda m-a surprins din nou într-un mod plăcut. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și perioada cadourilor, mâinile dibace ale Addei au început să confecționeze globulețe handamde, din material. Fiecare globuleț poartă ștampila unei personalizări, din nou un „save the moment” perfect.

handmade

Eu am un globuleț cu alinas.ro și unul cu Moș Crăciun. Mi se pare o super idee pentru un brad cu adevărat personalizat în care să încapă toți membrii familiei sau pur și simplu micile momente care ne fac fericiți. Eu aș mai opta pentru unul cu Reader :).

Update am făcut și la slide-ul cu imagini așa că, enjoy!

P.S: Pe pagina Addei găsiți noutăți tematice pentru Crăciun cu căsuțe, omuleți de zăpadă, norișori și multe altele.

Rame foto personalizate Ady
Rama foto personalizata Maia
Rama Foto Personalizata Vlad
Rama foto centenar
alinas.ro handmade
craciun magic
globuri handmade

 

 


Voi cum v-ați personaliza rama foto?

8 COMENTARII

Lasă un răspuns