Povești pentru cei mici cu Ioana Chicet-Macoveiciuc

Recomandare de lectură

0
387
views

Pentru cei care nu o cunosc pe Ioana Chicet-Macoveiciuc este timpul să o facă, și cum altfel dacă nu prin minunatele sale scrieri pentru cei mici.

Ioana scrie pe printesaurbana.ro subiecte despre viața de familie, stiluri de viață sănătoase, despre dezvoltarea de sine și creșterea copiilor cu respect și blândețe. În iunie 2016 a lansat prima carte pentru copii, Te iubesc, orice ai face și a înregistrat peste 10.000 de exemplare vândute în primele două luni. 

Astăzi vă recomand trei cărticele, trei povestioare, care cu siguranță vor capta atenția micuțului vostru.

Povești pentru cei mici cu Ioana Chicet-Macoveiciuc

  1. Ema spune noapte bună

Ema spune noapte bună este o cărticică ideală pentru copiii micuți care se desprind cu greu de fiecare zi care se încheie.

Ema, personajul principal este o fetiță dulcică care iubește pisicile și cățelușii însă are o mică problemă: nu îi place să meargă la culcare. Acum, fie vorba între noi, cărui copil îi place?:)

În rest, pe parcursul zilei, micuța Ema este tare cumințică și ascultătoare, își ajută părinții la treburile casnice. Apoi, când vine seara și trebuie să meargă în pat să doarmă, Ema profită de “metodele” ei care o fac să adoarmă! Aceste metode le puteți descoperi împreună cu Ema și micuțul vostru în fiecare seară.


 

2. Cea mai bună înghețată din lume

Ioana Chicet-Macoveiciuc ne povestește de această dată despre doi prieteni buni, Delifina și Tomtițe. Cei doi sunt înnebuniți după înghețată și când cresc mai mari, aceștia își deschid o fabrică de înghețată. Ei bine, și asta nu e tot. Își construiesc și o casă care, cu ce credeți că seamănă? Cu o înghețată!

Fiind o cărticică plină de surprize, ceva neașteptat se întâmplă. Într-o zi, cei doi află de la un băiețel ceva neașteptat. Oare dragostea de înghețată ar putea însemna și altceva decât au crezut ei toată viața?

Vă invit să descoperiți împreună cu micuțul finalul poveștii 🙂


 

3. Te iubesc orice-ai face!

Te iubesc orice-ai face! este cărticica emoție. Ioana Chicet-Macoveiciuc așterne pe hârtie scene emoționante, sensibile și atât de adevărate. Printre filele colorate o descoperim pe micuța Ema care face o multime de trasnai, si, după fiecare dintre ele, vrea să știe un singur lucru: o mai iubește oare mami?

„Încă de când era foarte micuță, Ema a aflat de la mama și de la tatăl ei că amândoi o iubesc până la planeta Jupiter și înapoi și că iubirea lor nu va dispărea, orice s-ar întâmpla. Deși ea știe că mami și tati nu spun niciodată minciuni, Ema vrea să fie sigură.”

Cărticica este plină de sens și de frumos, un instrument util pentru părinți obosiți care vor să se conecteze rapid și eficace cu puiul lor.


 

Alte cărticele pentru cei mici, cu prețuri începând de la 8 lei, puteti găsi AICI.

"Scrisul facilitează cristalizarea gândului, iar gândul constituie motivaţia acţiunii." - Colin Turner
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns