Îngrijește-ți picioarele cu Foot Guard de la Lady’s

foot guard ladys

Foot Guard este aliatul oricărei femei (și nu numai) care se îngrijește de aspectul și de prospețimea picioarelor.

Îngrijirea picioarelor este la fel de importantă precum îngrijirea oricărei alte zone a corpului deci, este necesar să îi acordăm atenția meritată. În general, apariția diverselor afecțiuni din zona picioarelor apar fie din cauză că încălțămintea nu se adaptează perfect, fie din cauză că igiena este necorespunzătoare.

alinas.ro

Așadar, eu vă recomand să folosiți produse destinate acestui tip de îngrijire, produse care vi se potrivesc 100% și care vă fac să vă simțiți confortabil.

În coletul de la Lady’s am descoperit întreaga gama Foot Guard și am început imediat testarea. Kitul cuprinde un burete abraziv pentru călcâie, o pudră odorizantă pentru picioare, spray odorizant pentru încălțăminte, spray reconfortant  și o cremă pentru călcâie. Toate cu aromă de LAVANDĂ!!! Iubesc lavanda așa cum iubesc cocosul :D.

 

Burete abraziv – Foot Guard

foot guard

Am început testarea cu buretele abraziv pentru că atunci când a sosit coletul tocmai îmi pregăteam relaxarea într-o baie cu spumă. Se pare că aceste produse au sosit la momentul potrivit.

Buretele și-a făcut treaba, deci îl recomand. Acest accesoriu are două suprafețe spongioase care imită piatra ponce. Duritatea materialului îl face să fie utilizabil pentru o perioadă îndelungată de timp.

P.S: Prețul este super accesibil!

Vezi Detalii și Preț


 

Pudră odorizantă pentru picioare – Foot Guard

pudra picioare

Următorul produs testat a fost pudra odorizantă care se folosește imediat după baie sau duș. Acest produs se aplică pe tălpi și între degete, având un efect răcoritor și absorbind umezeala.

În plus, pudra Foot Guard se poate folosi și pe post de odorizant iar mirosul este demențial, lăsând o aromă de lavandă.

Folosind acest produs veți preveni bătăturile și rănile, obținând în locul lor o piele catifelată și frumoasă.

Am utilizat deja de trei ori acest produs și mă declar mulțumită. Atât conținutul cât și ambalajul sunt calitative deci, nu vă lăsați păcăliți de prețul accesibil.

Vezi Detalii și Preț


 

Spary odorizant pentru încălțăminte + Spray reconfortant – Foot Guard

spray odorizant

Din punctul meu de vedere aceste două produse sunt esențiale. Am folosit spray-ul reconfortant după o zi plină de alergătură prin oraș iar efectul a fost wow. Parcă aș fi avut un întreg spa la dispoziția mea, asta este senzația pe care mi-a oferit-o.

Spray-ul Lady’s îți dă senzația de proaspăt (din nou, cu miros incredibil), absorbind excesul de umiditate. Nu doar că usucă picioarele obosite ci oferă și un confort meritat.

Cât despre spray-ul odorizant pentru încălțăminte, l-am folosit în interiorul adidașilor și, surpriza! Nu pătează și nu deteriorează căptușeala. Mirosul de lavandă se păstrează pentru timp îndelungat.

De asemenea, am folosit acest spray și în interiorul unor păpucei mai ușori, de vară (tip sanda) pe care i-am cumpărat recent și aveau un miros puternic de piele. Ei bine, acum miros a lavandă :).

Vezi Detalii și Preț


 

Cremă pentru picioare și călcâie – Foot Guard

crema foot guard

Ultimul produs testat și preferatul meu, este crema pentru călcâie. Această cremă este ambalată atât de elegant și frumos încât îți vine să o păstrezi așa, neatinsă. Desigur, calitatea contează dar și ea este bine pusă la punct.

Mi-a plăcut această cremă deoarece are o consistență asemănătoare uleiului de cocos și mici zgrăbunțe esențiale masării. Este o cremă grasă care intră cu ușurință în piele, prevenind uscarea acesteia și lăsând-o moale, moale. În plus, combate atât transpirația cât și mirosul neplăcut.

Este recomandată în special persoanelor care se confruntă cu călcâie uscate, crepate și cu senzații de mâncărime.

Sfat: Folosiți această cremă în fiecare seară iar rezultatele pe termen lung nu vor întârzia să apară.

Vezi Detalii și Preț


Te-ar putea interesa și articolul: Masca neagră Victoria Beauty. Produs testat – Lady’s

Voi ce produse folosiți pentru îngrijirea picioarelor atât în sezonul cald cât și în cel rece?

 

9 COMENTARII

Lasă un răspuns