Decorațiuni HandMade cu Isabela B.

decorațiuni handmade alinas.ro

Decorațiunile sunt un must have în orice locuință deoarece în mare parte ele ne reprezintă, ne ajută să dăm încăperii un aspect confortabil, fiind în același timp și reflexia personalității și a gusturilor noastre.

Dar despre decorațiunile handmade ce spuneți? Ei bine, atunci când optăm pentru decorațiuni handmade, automat ne impunem cu un stil unic, reușind să ne creăm propria poveste în fiecare colțișor al casei..

De ce să optăm pentru decorațiuni handmade?

Pesonal, aleg decorațiuni handmade deoarece le consider piese extraordinare, obiecte care au fost făcute special pentru mine, lucrușoare în care s-a pus suflet, timp și migală căci până la urmă asta înseamnă handmade, nu? Din această cauză aleg să îmi achiziționez decorațiunile de la persoane dibace așa ca Isabela B., de la oameni care creează cu suflet și din suflet, care fac ceea ce fac din pură plăcere și din dragoste pentru frumos.

Tot din această cauză ocolesc magazinele online și nu numai, care se laudă că vând tot felul de obiecte handmade. Nu știu cât de handmade sunt ele însă eu sunt convinsă că sunt lucrate la duzină, în cantități mari ca să aibă ce să vândă, păstrându-și mereu un stoc suficient. Să nu mă înțelegeți greșit. Nu contest frumusețea ori calitatea lor doar că, nu sunt pe gustul meu, considerând că nu mă reprezintă în totalitate și sunt convinsă că, cu astfel de gânduri vă întâlniți și voi când doriți cu ardoare să achiziționați ceva special, ceva numai al vostru.

Drept urmare, apelez mereu cu încredere la Isabela B. atunci când am un colțișor gol pe care doresc să îl înfrumusețez cu ceva semnificativ pentru mine.

Cine este Isabela B.?

este omul cu mânuțe dibace, omul care, dacă pune mâna chiar și pe o coală de hârtie, când termină cu ea, nu mai este o simplă hârtie ci o decorațiune demnă de admirat. De altfel, este înzestrată și cu talentul de a transforma orice banalitate într-un obiect deoarece imaginația ei nu cunoaște limite.

Îmi amintesc și acum prima decorațiune ieșită din mânuțele Isabelei, pe care am văzut-o eu. S-a întâmplat acum mai bine de 8 ani, la aniversarea mamei când a primit drept cadou cel mai frumos și impresionant tablou. Pentru mine era unic căci nicicând nu mai văzusem altul la fel. Unic a rămas și acum (încă îl păstrează pe perete, semn că timpul nu a trecut peste el).

Tabloul/decorațiunea a prins viață cu ajutorul unei cărți vechi care a fost recondiționată atât de bine de zici că abia ce ieșise din fabrică. Cartea este deschisă, paginile adunate cu delicatețe, iar pe ele se odihnește un trandafir. Totul a fost „zugrăvit” în argintiu și are o tentă de old îmbinată cu eleganța zilelor noastre. Cât despre calitate, nici nu este nevoie să mai vorbesc căci 8 ani de zile spun multe…

Acest tablou nu este singura decorațiune „wow” din catalogul Isabelei. De-a lungul timpului a recondițioant tot felul de lucrușoare, s-a reinventat și s-a jucat cu imaginația în cel mai frumos mod. Drept urmare, dacă vizităm pagina Isabelei descoperim sticle decorative cu sau fără mesaj, diferite suporturi de lumânări care au fost construite într-un mod ingenios și unic, decorațiune buchet de flori din macaroane, sticle ori globuri pictate cu motive de sărbătoare, ghirlande, cutii de bijuterii – diferite forme și culori (tot din macaroane) și multe altele pe care vă las să le descoperiți singuri.

Recent am primit și eu o cutiuță de bijuterii absolut perfectă. Am învârtit-o pe toate părțile, am studiat-o, și tot nu mi-am dat seama cum poți transforma macaroanele în artă. Perfecțiunea și răbdarea se observă la fiecare detaliu și tocmai din această cauză decorațiunile handmade câștigă tot mai mult teren. Personal, mă bucur că sunt atât de apreciate și implicit, este recunoscută munca oamenilor minunați.

În concluzie, încă îmi susțin ideea că un cadou handmade este un cadou cu suflet, unic, o decorațiune pe care o poți personaliza după bunul plac.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou perfect sau dacă pur și simplu v-am stârnit curiozitatea, vă invit să vă pierdeți în pagina Isabelei, ., plină de idei originale.

Iar acum, ajunși la final de articol, nu vă pot lăsa să plecați fără să aruncați o privire la câteva dintre bunătățile de care v-am povestit.

Decorațiuni Handamade by Isabela B.

sticle handmade
sticla pictata
handmade
cutie de bijuterii
vaza handmade
tablou
tablou handmade

Vouă vă plac decorațiunile handmade?

16 COMENTARII

  1. Am și eu această pasiune dar timpul și sănătatea nu-mi permite să fac mare lucru. În plus, dacă o faci doar pentru tine, este în regulă dar dacă vrei să câștigi un bănuț este tare greu. Oamenii care apreciază astfel de lucruri, unicate, sunt puțini care recunosc valoarea. În rest, vor pe 2 lei lucruri în care investești muncă și timp pe lângă bani.
    Felicitări pentru lucrurile pe care le face, sunt extraordinare!

Lasă un răspuns