De mână cu toamna – Denisa Aricescu

De mână cu toamna

De mână cu toamna este un volum de poezii care transmite infinită emoție la fiecare pagină, la fiecare vers și la fiecare cuvânt.

Am așteptat să revii,

Am așteptat să mă prind în dans

De mână cu toamna.     

Am avut ocazia să citesc câteva poezii pe blogul personal al Denisei. Mi-au plăcut atât de mult încât am început să-i urmăresc fiecare creație. Acum însă, pot citi poeziile Denisei direct din volumul ei de suflet pe care mi l-a dăruit cu mult drag.

Dacă nu știați, Denisa Aricescu este un suflet plin de surprize, un suflet căruia îi place să surprindă și să dăruiască în cel mai frumos și sincer mod. În coletul care a călătorit tocmai din Valea Doftanei, am descoperit și mai multă emoție, un dans lin al cuvintelor ce se plimbă în voie printre file.

Toamna este pusă pe piedestal simbolizând întregul de sentimente care ne învăluie pe parcursul vieții, trăiri care ne înalță dar care ne pot și degrada sufletul. Toamna transmite cel mai bine iar dacă iubiți foșnetul frunzelor, ploaia rece si coloritul naturii, cu siguranță veți iubi și acest volum de poezii. Eu m-am prins deja de mână cu toamna!

Răsfăț cu literatură din desaga Denisei, om minunat!

Raft de iubire

Am strâns cuvinte multe,

le-am dat cu lac

și am făcut un raft din ele…

Am luat iubirea, ce să-i fac

când vin zilele grele?

O s-o așez pentru mult timp

în rânduri de mătase,

iar tot ce e din catifea

sau ce îmi voi mai coase…

O să le port și voi purta.

Rochia de vis e doar a doamnei.

Astăzi e ceață și-am ales

eșarfa gri a toamnei.

 

Punct mort

Mi-am depășit sufletul în jocul iubirii,

Am traversat marea tăcerii

Și am ajuns într-un punct mort.

Ia-mă de mână.

Ține-mă-n viață.

Îmbrățișează-mă și voi simți din nou că trăiesc.

Dacă ați intrat în ritmul toamnei descris de Denisa Aricescu, vă reamintesc că volumul de poezii se poate achiziționa de aici.

Citește și: Interviu cu Denisa Aricescu.

Sensiblerie – POEM

Ultimul rămas bun, în dragoste, este acela care nu se spune. – Alexandre Dumas Și dacă nu-l spui, îl scrii ori îl cânți. Îl îmbraci

Citește

Lasă un răspuns