Propria ta tablă pentru Măsurători Energetice

Din nou, un alt fel de articol, așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă pentru că învăț și rezonez tot mai mult cu Universul, cu acea latură spirituală care, de obicei este uitată într-un colț, nebăgată în seamă ori ignorată. Și nu-i de mirare pentru că avem din ce în ce mai puțină răbdare cu noi și pentru noi, astfel că sărim peste esențial, luând trăirea/viața de-a gata, așa cum vedem în jur ori am fost învățați. Dar ce se întâmplă atunci când descoperi că  nu știai nimic din tot ce trebuia știut, că te legeni după un tipar? Ei bine, atunci se întâmplă MAGIA și descoperi cu pași mici o lume fascinantă care este tot a ta și o scoți la lumină…

Așadar, astăzi este despre puțin din magia care ne înconjoară, despre energii mai exact, despre măsurători energetice pe care le poți realiza chiar tu. Cum îți sună asta? Știu, și eu am fost uimită când Cătălina a decis să împărtășească cu noi tehnica ei, să ofere independență, să lase acest tezaur la îndemâna noastră, a tuturor celor care au sete de cunoaștere și de nou.

Până acum, cu aceste măsurători energetice, mă ajuta chiar EA. Întreba pentru mine și mă clarifica de câte ori simțeam nevoia, de câte ori mă aflam într-un impas. Apoi, surpriză! Vestea că o pot face chiar eu, ajutată de un instrument, o Tablă de măsurători energetice creată și gândită în totalitate de ea. A plămădit cu migală și o deosebită atenție la detalii o tăbliță pe care să o putem înțelege și mai ales, utiliza cu ușurință. Este cu siguranță pe înțelesul nostru și cel mai important,  funcționează cu o excelentă precizie. 

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt! Vă recomand să o îmbrățișați, să o folosiți, să întrebați, să asimilați. Să o descoperiți singuri pentru că merită și poate fi a voastră, este doar la un click distanță.  

Cel mai important este că nu trebuie să vă faceți griji pentru că nu vă veți descurca. A avut Cătălina grijă de acest aspect și împreună cu tăblița, în pachet veți primi și un ajutor în a o folosi așa cum trebuie, un ajutor tare explicativ, plus două accesorii surpriză necesare acestor măsurători. Așadar, aveți un ghid complet!

Și totuși, de ce avem nevoie de o astfel de tablă, de ce sunt benefice măsurătorile energetice, cum ne ajută ele?

Este simplu! Cu toții trecem prin momente de cumpănă, de ezitare pentru că nu știm dacă este bine sau nu să facem X lucru, dacă este bine sau nu să îl facem acum, nu avem siguranța deciziei și mereu ne dorim să facem cea mai bună si sănătoasă alegere pentru noi. Astfel, putem afla dacă avem relații benefice, dacă, de exemplu, schimbarea job-ului ne este benefică ori cumpărarea unei noi proprietăți în momentul actual. Exemple ar fi multe și la fel de multe sunt și nevoile și curiozitățile noastre.

Stând de vorbă cu Universul, acum este posibil. Pentru că totul este energie, noi suntem o energie și suntem conectați. Energia are forță și putere, poate fi măsurată și este din belșug peste tot în Univers.  Inclusiv gândurile și cuvintele noastre sunt forme de energie, care nu se pierd și nu dispar, și au forță mai mică sau mai mare, în funcție de intensitatea și intenția cu care au fost emise, având efecte benefice sau distructive la nivel cuantic, care se transpun apoi și la nivel material, palpabil.

O putem numi și magie însă este un fenomen prin care un sistem viu recepţionează un anumit semnal din noianul de informaţii şi energii ce-l înconjoară şi reacţionează. Este arta de a utiliza indicatoarele radiestezice (baghete, pendule) făcând să intervină puterea şi voinţa spiritului pentru a descoperi tot ceea ce este ascuns facultăţilor raţionale. Hai să-i spunem totuși magie pentru că e magic tot ce descoperim atunci când suntem preocupați de asta și ne dorim.

masuratori energetice alinas

În încheiere, vă mulțumesc pentru răbdare și interes iar ție, Cătălina, îți mulțumesc că ești!

Lasă un răspuns