Reduceri de 20% la cărțile Bestseller 2016

1
574
views

Bestseller 2016 sau cele mai vândute cărți din anul anterior, le găsim acum cu o reducere de 20%, numai bune de achiziționat.

Momentul reducerilor este și momentul în care ne aprovizionăm biblioteca cu tot felul de povești care mai de care mai interesante. Și cum un cititor nu are niciodată destule cărți și mai mereu găsește timp să treacă în revistă rafturile cu noutăți, Libraria Cărturești ne pune la dispoziție o serie de titluri bune care ne capturează în povești fascinante.

Pentru că vreau să împărtășesc acest lucru cu voi, o să vă las o listă cu câteva dintre cărțile care se încadrează în categoria Bestseller 2016 și desigur, care se bucura de reducerea menționată mai sus.

Bestseller 2016 sau Cu ce cărți să îmi îmbogățesc biblioteca

  1. Dragostea la 17,50$ – Charles Bukowski

Această carte este considerată cea mai bună antologie de povestiri a lui Charles Bukowski, concentrând în textele sale întregul univers sordid, cinic și atât de uman al autorului american.

„Bukowski a scris despre bărbați și femei striviți ca niște doze de bere călcate în picioare, despre dârzenie, furie, dor, sex și, înainte de orice, despre el însuși. Cărțile lui au fost bestselleruri în Brazilia, poezia lui se preda în liceele din Franța, iar în Statele Unite a fost un simbol al revoltei.” (The Washington Post)

 

 

  1. Povestea Faridei, fata care a învins ISIS – Farida Khalaf, Andrea C. Hoffmann

În această scriere regăsim memoriile impresionante ale unei tinere femei, care arată ce înseamnă cu adevărat lupta pentru supravieţuire a unor oameni nevinovaţi, prinşi în vârtejul răzbunării inexplicabile a membrilor ISIS. Farida a dovedit un curaj incredibil într-o situaţie care părea fără ieşire şi s-a hotărât să facă publică povestea ei de viaţă.

Povestea Faridei este una dintre cărțile marcate în wishlist-ul meu și se pare că acum își va găsi locul și în biblioteca mea alături de alte titluri care mi-au făcut cu ochiul.

 

 

 

  1. Chimista – Stephenie Meyer

Stephenie Meyer a dat viață unui nou roman care ne încântă cu o intrigă bine încheiată, reușind să creeze o nouă eroină aprigă și fascinantă, cu abilități ieșite din comun. Ne arată încă o dată de ce este una dintre cele mai bine vândute autoare din lume.

„Nu citești un roman de Stephenie Meyer, ci îl trăiești, alături de personajele vii și convingătoare pe care le-a creat. Meyer are modul său special de a-l implica pe cititor în viața personajelor ei.”  Ridley Pearson, autorul bestsellerului White Bone

 

 

  1. Tentații – Corina Ozon

Corina Ozon ne pune la dispoziție o lectură presărată cu temeri, incertitudini, întrebări și neîmplinire. Eroina plasată în mijlocul acțiunii este blocată într-o rutină zilnică fără habar de distracții sau mici plăceri.

Scriitoarea Corina Ozon pătrunde adânc în subconştientul uman şi scoate la iveală ceea ce noi nu vrem să recunoaştem: «Eşti captiv într-o lume sigură, în care sentimentele se aşază în straturi, până formează perna pe care dormi (…) Până la urmă, important este ca măcar să încerci să intri în vis, oricât de târziu ai crede că este (…) Fericirea este un act de curaj». (DANA SĂVUICĂ)

 

 

  1. Războiul nu are chip de femeie – Svetlana Aleksievici

Svetlana Aleksievici este unul dintre autorii pe care mi-am propus să îi descopăr în acest an iar cartea de față este un must have pentru mine. Cărțile sale au fost sau vor fi publicate în 43 de limbi şi în 47 de ţări. Războiul nu are chip de femeie s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare.

„Svetlana Aleksievici este unul dintre cei mai valoroşi scriitori ai vremurilor noastre. Proza ei nu este feminină, ci aspră precum războiul […], dar, prin expresivitatea ei, devine artistică, palpabilă, profund emoţionantă.” — Vladimir Voinovici

 

 

Alte titluri Bestseller 2016 care s-ar putea să vă intereseze găsiți aici.

Lectură Plăcută!

Reduceri de 20% la cărțile Bestseller 2016
4.8 (95%) 4 votes
"Scrisul facilitează cristalizarea gândului, iar gândul constituie motivaţia acţiunii." - Colin Turner
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns